Projecte Mut als estudis de La Xarxa

Projecte Mut als estudis de La Xarxa

En David Serra i en Joan Barbé són l’ànima del Projecte Mut, una formació nascuda sota el Sol d’Eivissa al 2005 que enguany ha presentat el seu segon llarga durada: ‘Corda i Poal’. Un títol suggerent que resumeix una filosofia de vida i un comprimís amb la música, i és que Projecte Mut pretén posar en valor la música feta en català a ses Illes a través d’unes composicions on juguen amb instruments tradicionals eivissencs i unes lletres inspirades en els textos de poetes autòctons. Enmig de la seva gira de promoció per terres catalanes, en Carles i en Joan han passat per La Tarda, on han compartit les dificultat amb les que es troben els grups illencs per fer-se un nom a Catalunya i han explicat els detalls de ‘Corda i Poal’.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes