La novel·la negra catalana viu un moment daurat

La novel·la negra catalana viu un moment daurat

La novel·la negra catalana viu un dels seus millors moments, tant pel que fa a producció com a qualitat. Bona mostra d'això és l'èxit de convocatòria que ha tingut el primer festival 'Tiana Negra' que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la localitat maresmenca. Més de 300 persones s'han acostat a Tiana per gaudir de les més de 10 activitats que hi havia programades. Sebastià Bennassar, escriptor i director del festival; i l'autor Salvador Balcells han explicat a La Tarda les raons de l'èxit d'aquest gènere i han explicat per on pasen els plans de futur del 'Tiana Negra'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes