La Guia xafardera de Catalunya explica 78 històries inèdites

La Guia xafardera de Catalunya explica 78 històries inèdites

Sabíeu que el director del Moulin Rouge era terrassenc? O que una de les seves estrelles era un mataroní especialitzats en tirar-se pets? Havíeu sentit que la barretina és un símbol de llibertat o que el primer manual eròtic de la història està escrit en català? Aquest dimarts a La Tarda hem descobert aquestes i moltes altres històries desconegudes gràcies a l'Anna-Priscila Magriñà, autora de la 'Guia Xafardera de Catalunya'. Es tracta d'un llibre molt recomanable que ens descobreix, per exemple, que l'Abadia de Montserrat és l'editorial en actiu més antiga del món o que Truman Capote va escriure gran part de 'A Sang Freda' ni més ni menys que a Palamós.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes