Tortell Poltrona és un dels pallassos més reconeguts de casa nostra

Tortell Poltrona és un dels pallassos més reconeguts de casa nostra

Jaume Mateu, més conegut com a Tortell Poltrona, ha avançat que l'ONG Pallassos sense Fronteres iniciarà una nova línia de treball dins de l'estat perquè han detectat un augment notable de gent desfavorida que necessita l'ajuda que abans només necessitaven els països més empobrits. El pallasso ha defensat el fet de riure i plorar com a sentiments que no cal reprimir en cap cas i que cal fer sense vergonya. Durant l'ENTREVISTA COMPARTIDA, Poltrona també ha explicat que la seva feina li serveix com a teràpia en moments complicats.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes