Josep Mora i Albert Benzakry, historiador i regidor

Josep Mora i Albert Benzakry, historiador i regidor

Josep Mora tenia 6 anys quan l'aviació italiana va bombardejar La Garriga, al Vallès Oriental. Aquell 29 de gener de 1939, durant la Guerra Civil, va haver de córrer per amagar-se al refugi, esperant que finalitzés l'atac. Dues bombes van colpejar el municipi, causant la mort de 15 persones i diversos danys materials. Enguany se celebra el 74è aniversari del bombardeig i s'han preparat diverses activitats. Entre elles la visita teatralitzada que és farà al refugi de la mà de la companyia del Projecte Vaca de l’Associació de Creadores Escèniques i el seu espectacle 'Subterrànies, sobreviure entre bombes'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes