BBFace & Kunrf són l'alter ego de la Marina i el Frank

BBFace & Kunrf són l'alter ego de la Marina i el Frank

Compromesos, amants de la música i virtuosos. Així són la Marina BBFace i el Frank Montasell o, el que és el mateix, BBFace & Knurf, una formació nascuda entre Sant Cugat i la Floresta que aquest dijous ha estat a La Tarda per presentar la seva nova proposta. Bebent d'artistes actuals com són la Rihanna o la Beyoncé, el mèrit d'aquests joves és la seva capacitat de versionar temes molt llunyans al seu estil per conventir-los en peces clau del seu univers personal.  Després d'un llarg recorregut per diversos grups musicals de renom, com Sol Lagarto o The Pepperpots, la Marina i el Frank s'embarquen ara en aquest projecte que val la pena no perdre de vista.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes