Tret de sortida per l’any Espriu

latarda - 24/01/2013
Enguany se celebra el centenari del naixement del poeta Salvador Espriu i Castelló va néixer el 10 de juliol de 1913 a Santa Coloma de Farners. Home de lletres i peça clau de la història catalana, el país vol retre-li homenatge enguany coincidint amb el centenari del seu naixement i ho fa sota el lema ‘Ens mantindrem fidels’. Coincidint amb el tret de sortida de l'any Espriu, aquest dimecres hem tingut a La Tarda la directora del Centre d'Estudis Salvador Espriu d'Arenys, Montserrat Cava. També hem parlat amb el cantautor Dídac Rocher que acaba de presentar un disc inspirat en el particular univers d'Espriu.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes