Gallifa és un dels municipis que s'ha revelat contra l'estat

Gallifa és un dels municipis que s'ha revelat contra l'estat

Municipis, entitats, associacions i gent anònima ha decidit declarar-se en rebeldia i desafiar l'estat espanyol. En un moment en què el sobiranisme augmenta i es palpa pels carrers, hem volgut copsar el malestar d'alguns amb Espanya. Josep Casadellà va ser l'impulsor del moviment 'No vull pagar', indignat amb el maltracte que pateix Catalunya amb els peatges. Xavier Redón, d'altra banda, ha creat l'empresa Ausesken de la qual que paga els impostos a l'Agència Tributària de Catalunya. També han tingut veu membres de l'Assemblea Nacional Catalana, l'alcalde de Corbera, Manel Ripoll, i regidors de pobles declarats 'territoris lliures catalans'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes