Els Premis Drac es mantenen tot i la crisi

Els Premis Drac es mantenen tot i la crisi

En uns temps difícils en els quals la cultura és sovint la principal víctima de les retallades, a Solsona es convoquen uns guardons literaris ja consolidats: els Premis Drac, que enguany arriben a la seva 5a edició. Els guardons van sorgir amb l’arribada de la crisi i no només han aconseguit mantenir-se sinó que han anat ampliant participants d’arreu dels Països Catalans. A La Tarda hem parlat amb en Ramón Segués, president d'Òmnium Cultural del Solsonès, que ens ha explicat els principals objectius del certamen; i amb els guanyadors del Drac 2012: Josep Fàbrega i Maria Pilar López.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes