Josep Vallverdú fa repàs a una extensa i prolífica trajectòria

L'obra literària de Josep Vallverdú serà reconeguda en un seguit d'actes que es faran aquest any a tots els territoris de parla catalana, amb motiu del 90è aniversari de l'escriptor i traductor lleidatà, de reconeguda trajectòria en la literatura juvenil. Sota el títol "Josep Vallverdú, Passeig d'Aniversari. Vallverdú al món", l'Institut d'Estudis Ilerdencs ha organitzat una dotzena d'actes per homenatjar el pare del Rovelló i donar a conèixer al país la seva obra, a més de la creació literària que es fa a les comarques de Lleida. L'autor, ha estat aquest dijous a La Tarda, poca estona abans de presentar el seu llibre 'Però plou poc' al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes