L'Andrapallibres és un club de nens entre 9 i 11 anys

La Biblioteca Municipal de Sant Hilari serveix, des de fa tres anys, de centre de reunions del grup 'Endrapallibres', un club de lectura per a nens d'entre 9 i 11 anys que té molt bona acceptació per part dels més menuts del poble. Incentivar l'amor per lectura, potenciar el diàleg literari i, sobretot, fer passar als nens una bona estona; són els principals objectius d'aquesta iniciativa de la qual  hem participat aquest dimarts en directe. A més, també hem conegut la realitat del club de lectura de la Biblioteca Joan Oliva i Milà de Vilanova, on mensualment nens de 5e i 6e de primària es troben per compartir el seu amor per la lectura.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes