El Parc Natural del Montseny és un dels més visitats de Catalunya

Es calcula que aproximadament el 30% del territori de Catalunya forma part de la xarxa d'espais naturals protegits, que és representativa de tots els tipus de sistemes naturals del país. Afecten les retallades als Parcs Naturals de Catalunya? En quina situació es troben les zones naturals protegides de casa nostra? Aquest dimecres hem fet un exhaustiu repàs per tot el territori per obtenir resposta. Hem parlat amb Anton Vallvey, director del Paratge Natural de Poblet; Santi Llacuna, director del Parc Natural del Garraf;  Joana Barber, directora del Parc Natural del Montseny i reserva de la Biosfera;  Josep Escorihuela, director general de Medi Natural de la Generalitat i Xavier Camps, director de l’empresa Terramar Natura i Cultura, entre molts d'altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes