La unió entre Roger Mas i la Cobla Sant Jordi ha estat molt prolífica en premis i reconeixements

El cantautor solsoní Roger Mas confessa que, després de dos anys de feina molt intensos, necessita 'un temps de descans per recuperar la solitud i omplir-se de nou'. Així ho ha explicat el músic aquest dijous a 'La Tarda', en una entrevista on també ha explicat la seva experiència amb la Cobla Sant Jordi, traduïda en un disc considerat com a millor disc del 2012 pels Premis Enderrock de la Crítica. Mas ha parlat també del documental 'El dolor de la Bellesa' que ha presentat aquest desembre, una obra que reflexiona sobre la relació entre tradició i ofici, obra del també solsoní Xavier Puig. 

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes