Plàcid García - Planas és corresponsal de guerra de La Vanguardia

El corresponsal de guerra de La Vanguardia, Plàcid Garcia - Planas, ha inaugurat aquesta setmana a l' Arts Santa Mònica de Barcelona l'exposició 'Col·lecció Plàcid Garcia - Planas. L'arxiu del corresponsal de guerra' on mostra un centenar d'ítems que ha anat recopilant al llarg de més de vint anys de trajectòria professional. Garcia - Planas, recentment guardonat amb el Memorial Joan XXIII per la Pau que atorga la Universitat Internacional de la Pau, ha explicat a 'La Tarda' que aquests objectes són "com petites cròniques en 3D que arriben on potser la paraula no pot" i reconeix que, en moltes ocasions, "són productes del merchandaising de la guerra".

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes