Marc Parrot i Eva Armisén als estudis de La Xarxa

Marc Parrot i Eva Armisén, Els Amics de les Arts i Víctor Escandell; dos tàndems que han aconseguit trencar la barrera entre música i literatura i han creat dos llibres 'àudio - il·lustrats' per a grans i petits. 'Tots a taula!' i 'Déjà vu' són les dues obres que els artistes han presentat aquest dimarts a 'La Tarda'. 'Tots a taula' és una obra adreçada als més menuts de casa que, a través d'unes il·lustracions plenes de color i unes melodies que convertides en conte, explica diferents maneres d'acostar-se al menjar a partir d'uns personatges entranyables. Per contra, 'Déjà vu' és la traducció pictòrica de l'univers que Els Amics de les Arts presentaven fa uns anys amb el seu tema homònim. A través de les il·lustracions de Víctor Escandell, la formació recrea un cap de setmana perfecte a la ciutat de l'amor: París.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes