El món casteller ja té la seva aplicació per mòbil

El món casteller ja té una aplicació per a telèfons intel·ligents que permet consultar l’agenda castellera, els resultats de les actuacions, consultar les darrers novetats o fotografies i que permet, fins i tot, personalitzar el teu dispositiu segons el color de la teva colla catellera. A 'La Tarda' n'hem parlat abastament amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, impulsora de la nova aplicació; amb els Castellers de Vilfranca i els Capgrossos de Mataró. A més a més, hem aprofitat aquests convidats de luxe per parlar del bon moment que viu actualment la cultura castellera, analitzar les causes d'aquesta bonança i conèixer els reptes de futur d'aquestes dues colles castelleres.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes