'Mos de llibres' uneix literatura i gastronomia

La Biblioteca Municipal Marc de Cardona ha engegat recentment un programa anomenat 'Mos de llibres'. Es tracta d'una iniciativa que reparteix lots de llibres variats entre diferents restaurants del municipi per així fomentar la lectura entre els clients. A 'La Tarda' hem descobert els detalls d'aquesta relació literatura - gastronomia de la mà de la directora de la biblioteca i el propietari d'un dels establiments involucrats, el restaurant Petit Perico; i hem descobert que aquesta no és l'única iniciativa del país que treu els llibres a 'passejar'. A Sant Cugat del Vallès, la secció local de l'Institut de la Infància fa anys que promou diverses activitats per fomentar la lectura en espais més pròxims als nens, com els parcs, les cafeteries o els 'boscos de llibres'. http://bibliotecavirtual.diba.cat/detall-biblioteca/-/journal_content/56_INSTANCE_2r6Q/347650/423784?p_r_p_1257239160_cids=347654&p_r_p_-1254901832_lid=8462824

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes