El millor atleta de muntanya del món el tenim a casa nostra, és el Kilian Jornet. Considerat un heroi per a molts, és l’actual campió mundial de sky running, per 4a vegada a la seva carrera, una de les proves més dures del planeta. Ha pujat i ha baixat el Kilimanjaro més ràpidament que cap altra persona al món i ha fulminat tots els rècords mundials en tots els reptes que s'ha proposat. Malgrat el que molts poden pensar, Jornet ha explicat que no porta el seu cos a l'extrem, perquè 'quan arribes al límit et pots matar'. L'atela ha fet palesa, una vegada més, la seva passió per la natura i la muntanya i ha insistit en la seva il·lusió per continuar gaudint de l'esport deixant de banda els nombrosos èxits assolits fins avui.  

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes