Segons l’última enquesta feta pel Departament de Salut de Catalunya, la meitat dels catalans presenten sobrepès. L’enquesta també reflecteix que en l’últim any ha augmentat el percentatge de població que fa esport, però el 88% dels enquestats no segueix les recomanacions sobre bons hàbits alimentaris, com la ingesta de cinc peces de fruita i verdura. En aquest espai analitzem l'estat actual de la situació amb professionals i afectats.

1 comentari La meitat dels catalans pateixen sobrepès”

  1. Cal desenvolupar una vida més activa en tots els sentits. El sedentarisme i la obessitat són una pandèmia greu en la societat occidental actual. Cal fer més exercici físic, i practicar més esport ja no només per obtenir beneficis psicofísics, sinó també emocionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes