Quant i com reciclem?

latarda - 23/10/2012
Es calcula que Catalunya va reciclar prop del 80% dels residus d’envasos, de cartró i plàstic durant tot l’any 2011. La xifra es troba 10 punts per sobre de la mitjana de tot Espanya i és equiparable a les de països com Alemanya, Àustria o Dinamarca que són els que es troben a la franja alta del reciclatge a la Unió Europea. Tot i aquest bon nivell assolit l’índex de recollida selectiva no s’ha incrementat gaire en els darrers exercicis. A 'La Tarda' ens hem ocupat a fons del reciclatge de residus domèstics i urbans a Catalunya i hem fet un recorregut que ens ha dut fins al municipi de Vidreres (la Selva), a la comarca d'Osona, al Vallès Occidental, al Segrià i a l'Alt Empordà.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes