El llibre electrònic encara suposa un percentatge molt petit de les vendes generals

El Gremi de Llibreters de Catalunya va presentar el 4 d'octubre el primer portal dedicat a la venda de llibres digitals i on participen, inicialment, una quarantena de llibreries catalanes. El Tramvia de Mataró i La Mulassa de Vilanova i la Geltrú  són dues d'aquestes llibreries. A 'La Tarda' hem pogut parlar amb Joan Balaguer, propietari de la llibreria El Tramvia de Mataró; Anna Llosa, de la llibreria La Mulassa de Vilanova i la Geltrú i Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters de Catalunya i hem descobert que, tot i les possibilitats del llibre electrònic, encara li queda molt camí per subsituir al de paper.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes