Entre l’11 i el 14 d’octubre, Vilanova i la Geltrú, juntament amb Barcelona, repeteix, 20 anys després, com a seu dels Jocs Special Olympics. En aquesta edició, hi participen més de 1.100 esportistes d’arreu de Catalunya, Espanya i Europa que competiran en 10 disciplines esportives (natació, gimnàstica, vela, handbol, futbol, petanca, bàsquet, tennis, atletisme i hoquei interior). Un acte esportiu i social que vol transmetre un missatge positiu de compromís, però que també pretén reivindicar el paper que han de jugar els esportistes, persones amb discapacitat intel·lectual. La cita serveix per a recordar i reviure, en la mesura del possible, el Jocs del 92 com els pioners d’una activitat esportiva de gran rellevància a Catalunya dins el món de l’esport adaptat.  

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes