El mes de novembre de 1999 es va fer el primer pas per a la seva construcció. L'objectiu era unir quatre ciutats, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Igualada i Manresa, i les seves comarques respectives. Malgrat la proximitat geogràfica l'esquema tradicional de les infraestructures viàries (sempre tenint com a eix la comunicació amb Barcelona) havia condemnat aquestes comarques a viure desconnectades entre elles. Avui, l'Eix Diagonal connecta la Catalunya Central amb la costa del Garraf a través de 65 km de carretera sense peatge.

1 comentari L’Eix Diagonal, una infraestructura que uneix quatre comarques i les seves capitals”

  1. Eix Diagonal says:

    Hola,

    També podeu consultar més informació de l’Eix Diagonal a http://www.eixdiagonal.com.

    Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes