LA TARDA és un programa de La Xarxa fet col·lectivament per les emissores locals. Cada dia, de dilluns a divendres, LA TARDA farà un recorregut en directe per diferents punts del país per acostar-se històries, personatges i esdeveniments que marquen el dia a dia de ciutats i pobles. LA TARDA es realitza en directe des de Cugat Ràdio (Sant Cugat del Vallès) i s’emet a través de les diferents emissores locals que hi participen.

2 comentaris La Tarda, de dilluns a divendres de 4 a 7”

  1. Bon dia,

    Només us escric per felicitar-vos per la tertúlia d’ahir a la tarda, a la qual m’hi vaig trobar molt a gust, tot i l’aparent fredor de no poder compartir taula amb la resta de ponents. Gràcies i tant de bo un dia ens poguem conéixer personalment.

    Javier Martínez
    Periòdic Delta

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes