Rut 13 marçTAL DIT TAL FET-JUDIT-03Tal dit, tal fet! 13 de març de 2014
Ens hem fet un nou propòsit: fer les paus amb el temps! Segur que moltes vegades el temps, més que un aliat, és un poderós enemic que no et deixa gaudir de bons moments. Doncs això ha de canviar. Atura’t una estona i comparteix-la amb nosaltres, perquè escoltant el Tal dit, tal fet! gaudiràs d’una hora plena d’energia, positivitat i molt optimisme. Et convidem a fer benestar emocional amb la terapeuta Maria Vidal, a fer bellesa amb la psicòloga i esteticista Dolors Hortal i a fer esport i salut amb la nostra entrenador personal, la incansable Rut Vela. I tot plegat amanit amb una bona dosi de creativitat i amb el millor humor per provocar-te un bon grapat de somriures. T’ho perdràs? Clica el play ja: Tal dit, tal fet!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *