AA__ASSOCIACIÓ_NATURALISTES_GIRONA_LOGO CUADRATENRIC CORTIÑAS-MARC MARÍ DIPU_02 13-02-14Mon Natura, l’Enric Cortiñas de l’Associació Naturalistes de Girona i Marc Marí Cap del servei de la Àrea de medi ambient de la Diputació de Girona.”Els Tallers ambientals” és un programa d’educació ambiental promogut per la Diputació de Girona que ofereix activitats d’educació per a la sostenibilitat, de mitja o una jornada. L’oferta d’activitats comprèn tallers que es realitzen en els propis centres escolars o llur entorn i, per tant, no requereixen desplaçaments dels alumnes en autocar. El programa abasta els principals temes que tenen transcendència en la qualitat del medi ambient i promouen l’extensió del desenvolupament sostenible.
FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *