JAUME LORENZO-02 31-12-13JAUME LORENZO-01 31-12-13MATINS EN XARXA GIRONA ARA
A la Segona de Girona Ara entrevistem al col·leccionista Jaume Lorenzo, aficionat al món de la ràdio amb és de dos mil aparells de totes les èpoques que vol donar forma de museu. Lorenzo ha rebut propostes de diferents punts de l’estat per acollir la seva col·lecció, i lamenta que a Girona ningú s’hagi interessat.
FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat
http://programes.laxarxa.com/player-girona-ara.

6 comentaris Jaume Lorenzo, aficionat al món de la ràdio amb és de dos mil aparells de totes les èpoques que vol donar forma de museu.”

 1. anna says:

  Molt be la entrevista e interesant anims.. per el museo

 2. Kim says:

  Cuantes dius que tens………….. 2.000 ja es ta hosti….. va trenpera

 3. Beppe says:

  Me gustaría conectar con Jaume Lorenzo porque tengo una IRRADIO C55 que funciona perfectamente.

 4. Montse Gallel says:

  Voldria contactar amb el Sr. Jaume Lorenzo ja que tinc una col·lecció de làmpades de radio que crec li poden interessar per a la seva afició.El meu marit era radioaficionat EA3OS i les havia anat guardant per quan es jubiles fer el mateix que fa ell però malauradament això no ha estat possible,

 5. montserrat orriols says:

  voldria contactar amb el Sr. Jaume Lorenzo per si li poden interessar uns aparells de radio antics que tinc.

 6. Enric Salvado Plana says:

  Benvolgut senyor. He sentit lo de la seva col·lecció de radios i me quedat amb les ganes de visitar-la, aixo seria possible ?
  A Sant Joan de les Abadesses hi ha el Sr. Josep Busquets que en te una col·lecció vedaderament interessant. No se si vostes es coneixen.
  Soc pastisser, i col·lecciono fotos i postals antigues de Sant Joan, aixi com també eines d’escriptura-plomes, bolis, llapis i en tinc uns 3500.
  Si un dia pogues venir a veure la seva colecio seria una enorme satisfaccio ,i compti amb una Coca de L’Abadessa, que es una de les nostres especialitats.
  Esperant la seva resposta, el saluda ben cordialment.
  Enric- 69 anys – 676982200

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *