ICTINEU-3__PERE FORES-02ICTINEU-3__PERE FORESA la Darrera del programa entrevistem a Pere Fornès , director del projecte Ictineu 3 , el sisè millor submarí del món , que s’ha presentat en públic en el marc d’un Workshop de tecnologies marines que acull e Parc científic i tecnològic de l’UdG. Una aventura de més d’un milió d’euros que va començar l’any 2004 arrel de la crisis de l’enfonsament del vaixell “Prestige” a les costes gallegues.

1 comentari Pere Fornès , director del projecte Ictineu 3 , el sisè millor submarí del món , que s’ha presentat en públic.”

  1. […] 10 d’octubre de 2013, entrevista al programa Girona Ara de La Xarxa Ràdio: “Pere Fornès, director del projecte Ictineu 3, el sisè millor submarí del món, que s’ha presentat en públic” (català) […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *