A Motormania parlem de seguretat vial i motocicletes amb Xavier Duran , Ramon Cos i Eva Iglesias , agents de trànsit dels mossos d’esquadra que venen acompanyats per la directora del Web “Mujeres moteras.com ” Berta Doria que ens explica com va començar aquesta aventura ara farà prop d’un any i que avui te milers de seguidores incondicionals a traves de la xarxa. I amb el director general “d’Ossa Factory”, Joan Gurt , parlem dels reptes de futur que s’ha marcat aquesta firma gironina, en un mercat estatal , gairebé tancat l’alternativa es l’exportació, Orient i Estats Units els mercats de futur.

1 comentari Motormania, Eva Iglesias agent de trànsit dels mossos d’esquadra i la directora del Web “Mujeres moteras.com” Berta Doria.”

  1. […] Si queréis escuchar el programa hacer clic aquí! […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *