Al “COM vba això ? Girona” us presentem la Gala Final de “Fama Girona” , La Dolors i en Josep M. Girbau , dos dels coordinadors i responsables del projecte ens parlen avui d’aquesta iniciativa que ha implicat alumnes i AMPAs de tres Institus de Girona: J.Vicens Vives, Sta. Eugènia i C.Rahola. Més de 80 noies i nois d’aquest centres han preparat des de principis d’any un espectacle musical que presentaran al gran public en la Gran Gala que se celebrara aquests dijous al teatre Municipal de Girona

1 comentari Gala Final de “Fama Girona”, La Dolors i en Josep M. Girbau”

  1. Ies Santa Eugenia says:

    -sduyhfkjsd ens encanteu *_*♥ esa Fama,como MOLAAAAA! se merece una olaaaaaaaaaaa FamaGirona♥ SEMPRE

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *