Espai Sac de Jocs amb la col·laboració de Claudi Yoldi de Ludus Mundi , aquesta setmana us presentem el joc “Los Hombres Lobo de Castro Negro”.

Girona Ara - 14/03/2014

A l’Espai Sac de Jocs amb la col·laboració de Claudi Yoldi de Ludus Mundi , aquesta setmana us presentem el joc “Los Hombres Lobo de Castro Negro, una proposta de joc en el que , a partir de 7 anys i pot participar tota la família. FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

PARADA I FONDA, recordem la figura del desaparegut restaurador Jordi Budo del restaurant Can Toni de Sant Feliu de Guixols.

Girona Ara - 14/03/2014

PARADA I FONDA , amb Jordi Àvila i Joan Pagès, parlem de producte de l’horta les fabes i els pèsols, amb Martí sabria de la Costa Brava Centre recordem la figura del desaparegut restaurador Jordi Budo del restaurant Can Toni de Sant Feliu de Guixols. Amb Eduard Gascons del restaurant “els Tinars” , rememorem les […]

Parlem de Llibres amb Guillem Terribas de la @LLIBRERIA22.

Girona Ara - 14/03/2014

Parlem de Llibres amb Guillem Terribas de la @LLIBRERIA22, aquesta setmana ens vol parlar de dos llibres, “Avidas pretensiones” de Fernando Aramburu editorial Sex Barral i “Las tres bodes de Manolita” d’Almudena Grande editorial Tusquets. FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

l’Estació Espai Jove , l’Edu Ortiz, ens presenta les properes activitats del proper trimestre.

Girona Ara - 14/03/2014

A l’estació Espai Jove , l’Edu Ortiz , ens presenta les properes activitats dels diferents centres de l’area de joventut de l’ajuntament de Girona a traves de la guia del proper trimestre, Abril Maig Juny. FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

Martí Batllori advocat, ens parla del debat al Parlament de Catalunya sobre la renda bàsica.

Girona Ara - 14/03/2014

A la primera del programa entrevistem a l’advocat Martí Batllori , per parlar del debat al Parlament de Catalunya sobre la renda bàsica. Les esmenes aprovades no satisfan a les entitats que varen promoure l’ILP (Iniciativa Legislativa Popular). FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

Tal dit, tal fet!, Ens hem fet un nou propòsit: fer les paus amb el temps!.

Girona Ara - 14/03/2014

Tal dit, tal fet! 13 de març de 2014 Ens hem fet un nou propòsit: fer les paus amb el temps! Segur que moltes vegades el temps, més que un aliat, és un poderós enemic que no et deixa gaudir de bons moments. Doncs això ha de canviar. Atura’t una estona i comparteix-la amb nosaltres, […]

Girona Ara - 17/03/2014Afegeix un comentari

Banner canvi a WEB (converted)

Girona Ara - 12/03/2014Afegeix un comentari

AAA__Banner patrocini Centre Visitants (converted)

GASTRO_ANGEL_GARCIA-BUBBLES__BANNER_SETMANAL (converted)Gastropíndoles amb @jordixavila aquesta setmana parlem amb Àngel Garcia xef del GastroBar “BUBBLES”, com cada divendres la recomanació serà en forma de postre, cresta de llet “Torrija”, amb crema d’atmella,
FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

AAA__VEUS_DE_GIRONA_FeM_GIRONAVEUS DE GIRONA
Tot un programa resumit en poc més de cinc minuts. Cada dia per acabar “Veus de Girona” les veus dels protagonistes del “Girona Ara” per explicar tot un programa.
FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

XAVIER DILME-01Fem Opinió amb Xavier Dilmé Diputat del parlament de Catalunya, ens parla aquesta setmana del debat de la pobresa que ha celebrat aquesta setmana el Parlament de Catalunya. Xavier Dilmé fa una reflexió sobre el que es demanava i el que s’ha aconseguit.
FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat

CLAUDI YOLDI-02 28-11-13JOC_LOS HOMBRES LOBO_PORTADAA l’Espai Sac de Jocs amb la col·laboració de Claudi Yoldi de Ludus Mundi , aquesta setmana us presentem el joc “Los Hombres Lobo de Castro Negro, una proposta de joc en el que , a partir de 7 anys i pot participar tota la família.
FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

AAA__NOTICIES_FeM_GIRONANOTICIES GIRONA ARA-FeM GIRONA
La reacció de les entitats a les mesures aprovades ahir durant el ple monogràfic sobre pobresa al Parlament, la participació ciutadana en les decisions dels ajuntaments, els bancs del temps, la gala dels premis Enderrock o l’agenda esportiva del cap de setmana són alguns dels protagonistes de les noticies del FeM Girona.
FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat

EL_PETIT_PARADIS__CUADRATREST_LA_PLAÇA-MARIDAT_CUADRATPARADA I FONDA , amb Jordi Àvila i Joan Pagès, parlem de producte de l’horta les fabes i els pèsols, amb Martí sabria de la Costa Brava Centre recordem la figura del desaparegut restaurador Jordi Budo del restaurant Can Toni de Sant Feliu de Guixols. Amb Eduard Gascons del restaurant “els Tinars” , rememorem les primeres estrelles Michelin del Baix Empordà i amb Vicens Fajardo de la Plaça de Madremanya parlem de Sopars maridats. I per acabar Jordi Àvila ens parla de bunyols i maridatges amb Josep Marquès i Tati Quera parlem aquesta setmana
FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat

LLIBRE_FERNANDO ARAMBURUGUILLEM TERRIBAS-01  11-10-13Parlem de Llibres amb Guillem Terribas de la @LLIBRERIA22, aquesta setmana ens vol parlar de dos llibres, “Avidas pretensiones” de Fernando Aramburu editorial Sex Barral i “Las tres bodes de Manolita” d’Almudena Grande editorial Tusquets.
FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

AAA__ESTACIO_2º TRIMESTREEDU ORTIZ__24-01-13A l’estació Espai Jove , l’Edu Ortiz , ens presenta les properes activitats dels diferents centres de l’area de joventut de l’ajuntament de Girona a traves de la guia del proper trimestre, Abril Maig Juny.
FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

CONCEPCIÓ VERAY-02 14-03-14CONCEPCIÓ VERAY-01 14-03-14A FeM Ciutat aquets divendres ens acompanya la regidora i portaveu del PP a l’ajuntament de Girona Concepció Veray . La regidora ens parla aquesta setmana de la nova llei de les administracions locals, despres del debat que ha generat en diferents àmbits.
FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.