Torna Rabasa

extraradi - 26/07/2012

En aquestes quatre temporades d’Extraradi el món ha viscut un revival general. Un gust per tot allò que fa olor de vintage adaptat i reconvertit per mirar cap al futur. En la mateixa línia, la bicicleta ha experimentat un boom els darrers anys. Nosaltres estem molt orgullosos de dir que això de les dues rodes ja ens venia de sèrie, que forma part de l’ADN de l’Extraradi des del primer dia. Per això ens fa una especial il·lusió que la nostra darrera entrevista, l’última, sigui per parlar d’una empresa de bicicletes de tota la vida que torna amb força: Rabasa. Ens ho ha explicat l’Albert Adami i en Xavi Clavijo, responsables de Rabasa Cycles.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

A l'Extraradi ens ho hem passat molt bé!

L'Extraradi en imatges

extraradi

    Etiquetes