L’Extraradi segueix amb la seva tertúlia setmanal d’extraradi amb periodistes de diferents ràdios municipals. Cada dilluns, de 16.25h a 16.45, 3 representants de 3 ràdios de l’àrea metropolitana participen en una tertúlia d’actualitat des de les seves respectives ciutats. Aquesta setmana la tertúlia ha comptat amb en Jordi Martí, de Canal Blau FM, la Maria Lluisa Aranaz, de Ràdio Mataró, i la Marta Anyé de Ràdio Terrassa. Hem parlat de la mort de Manuel Fraga, del naufragi del Costa Concòrdia, la proposta de Joana Ortega de reduir l’administració pública i del proper Clàssic del futbol espanyol Madrid – Barça.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

A l'Extraradi ens ho hem passat molt bé!

L'Extraradi en imatges

extraradi

    Etiquetes