Tertúlia des de el Prat i Mataró

extraradi - 19/12/2011

L’Extraradi segueix amb la seva tertúlia setmanal d’extraradi amb periodistes de diferents ràdios municipals. Cada dilluns, de 16.25h a 16.45, 3 representants de 3 ràdios de l’àrea metropolitana participen en una tertúlia d’actualitat des de les seves respectives ciutats. Aquesta setmana la tertúlia ha comptat amb la Maria Lluisa Aranaz, de Ràdio Mataró, i en José David Muñoz, de El Prat Ràdio. Hem tractat temes com el Ple d’Investidura de Mariano Rajoy com a president del Govern Espanyol, la victòria del Barça al Mundial de Clubs o les esperances que provoca la il·lusió de poder guanyar la loteria.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

A l'Extraradi ens ho hem passat molt bé!

L'Extraradi en imatges

extraradi

    Etiquetes