Tertúlia passada per aigua

extraradi - 24/10/2011

L’Extraradi segueix amb la seva tertúlia setmanal d’extraradi amb periodistes de diferents ràdios municipals. Cada dilluns, de 16.25h a 16.45, 3 representants de 3 ràdios de l’àrea metropolitana participen en una tertúlia d’actualitat des de les seves respectives ciutats. Aquesta setmana, però, excepcionalment, hem comptat amb dues tertulianes l’Elisabeth Pavon, de Ràdio L’Hospitalet i la Maria Lluïsa Aranz de Mataró. Hem tractat temes com la fi d’ETA, l’estat de l’economia, els Festivals dels diferents municipis, o la propera celebració a l’Hospitalet de l’Hospi – Barça de Copa del Rei.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

A l'Extraradi ens ho hem passat molt bé!

L'Extraradi en imatges

extraradi

    Etiquetes