Mini·Station

extraradi - 6/12/2010

mini_stationIlu·Station és el festival d’il·lustració i edició independent de Barcelona. Podem trobar còmics, disseny de roba, animació, autoedició, fanzines, llibres il·lustrats… I està d’enhorabona, perquè després d’uns mesos de gestació, moixaines i cures ha nascut el germà petit d’Ilu·Station, el Mini·Station. Així que ja podem preparar els llapis per anar a pintar a les activitats infantils que l’Ilu·Station ha deixat al seu germà petit Mini·Station. N’hem parlat amb en Manu Vidal, il·lustraor i responsable del Mini·Station i Maxi Luchini, organitzador de l’Ilu·Station.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

A l'Extraradi ens ho hem passat molt bé!

L'Extraradi en imatges

extraradi

    Etiquetes