El periodista Ernest Cahué fa unes prediccions del què passarà en els propers 15 dies, com ara  la quinzena d’infraestructures previstes a Catalunya que quedaran afectades per la retallada d’obres públiques del govern espanyol. També està convençut de què una desena d’Ajuntaments catalans prohibiran el burca en els seus municipis als plens d’aquest mes de maig. Seran impulsats pel consistori de Lleida i l’empara que els ha ofert el govern de la Generalitat. I en esports, l’Ernest preveu que Cesc Fàbregas no serà de moment jugador del Barça. L’elevat preu que li ha posat l’Arsenal, prop de 90 milions d’euros, fa que l’actual junta directiva decideixi deixar el fitxatge per l’equip que surti de les eleccions, que segons totes les enquestes serà el projecte de Sandro Rossell.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

A l'Extraradi ens ho hem passat molt bé!

L'Extraradi en imatges

extraradi

    Etiquetes