La Vespa, immortal

extraradi - 26/04/2010

vespaBarcelona i la seva àrea metropolitana són un dels llocs del planeta on hi ha més motos per habitant. El nostre clima i orografia són ideals per circular amb el vehicle motoritzat de les dues rodes. Entre tots els models de motos que es veuen pels nostres carrers n’hi ha un especialment simpàtic i que a més sembla immortal, la Vespa. Un dels secrets d’aquesta immortalitat són tallers com Taxi Vespa, un taller que es dedica a la restauració d’aquest models de la marca Piaggio. A l’Extraradi hem parlat amb un dels seus responsables, el Ferran Madell.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

A l'Extraradi ens ho hem passat molt bé!

L'Extraradi en imatges

extraradi

    Etiquetes