“Lo que hay que tragar”

extraradi - 23/03/2010

Cada dia 3.500 porcs viatgen des d’altres països d’Europa a Espanya, i aquest mateix dia uns altres 3.000 porcs fan el viatge a la inversa. Cada dia importem 220.000 kg de patates del Regne Unit i n’exportem 72.000 kg al Regne Unit. Quant combustible representen tots aquest quilòmetres? Quant contaminen aquests viatges sense sentit? Aquesta és una de les reflexions que podem llegir a “Lo que hay que tragar”. Una mena d’enciclopèdia bàsica sobre l’alimentació i l’agricultura en temps globalitzats. A l’Extraradi hem parlat amb el seu autor, Gustavo Duch.

Gustavo_duch

Foto: Gustavo Duch, autor de “Lo que hay que tragar”, als estudis de COMRàdio

2 comentaris “Lo que hay que tragar””

 1. Víctor Montes escrigué:

  Hola, quería pedirte permiso para usar una foto de Gustavo Duch con la que ilustráis una entrevista que publicasteis el 2010.

  Es para ilustrar una entrevista que vamos a publicar en nuestro blog, como parte de un material previo de lectura para los participantes de unas jornadas sobre soberanía alimentaria que tendremos a final de mes.

  Gracias :)
  Víctor.

 2. […] Foto: Gustavo Duch, autor de “Lo que hay que tragar”, als estudis de COMRàdio […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

A l'Extraradi ens ho hem passat molt bé!

L'Extraradi en imatges

extraradi

  Etiquetes