tipografiesEl disseny és a tot arreu i cada cop més. Tot i això, també és cert que algunes disciplines del disseny, de vegades, passen més desapercebudes. Entre elles, segurament, hi trobaríem la tipografia, aquest art de crear tipus, tipografies, lletres impreses, l’aspecte gràfic d’alfabets sencers. Qui no coneix l’Helvetica, l’Arial, la Verdana o la clàssica Times New Roman? Aquests tipus els han dissenyat tipògrafs, i a l’Extraradi hem parlat amb un, en Joan Carles Casasín, un dels millors tipògrafs del nostre país.

1 comentari Què en sabem de l’art de la tipografia?”

  1. […] Si quereis escucharlo podeis hacerlo aquí (la entrevista fue en catalán) […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

A l'Extraradi ens ho hem passat molt bé!

L'Extraradi en imatges

extraradi

    Etiquetes