Torna Rabasa

extraradi - 26/07/2012

En aquestes quatre temporades d’Extraradi el món ha viscut un revival general. Un gust per tot allò que fa olor de vintage adaptat i reconvertit per mirar cap al futur. En la mateixa línia, la bicicleta ha experimentat un boom els darrers anys. Nosaltres estem molt orgullosos de dir que això de les dues rodes […]

Aussie You Too

extraradi - 25/07/2012

La Marta Caparrós és una jove catalana que, per coses de la vida, un dia va decidir marxar a Austràlia. Allà va crear un web: Aussies You Too. Una web que ajuda a aquells espanyols que arriben a Austràlia.

Ludium Lab: videojocs de PC’s als mòbils

extraradi - 24/07/2012

L’Àlex Pajuelo, en Xavier Verdú, l’Ignacio Arroyo i en Pau Espin són 4 emprenedors amb un projecte interessant entre mans. Es tracta d’una aplicació per a mòbil que porta per nom Ludium Lab, i permet jugar amb videojocs desenvolupats per a PC’s o consoles.

Tercera i darrera hora de l’Extraradi. En aquest programa/resum “ADN Extraradi” hem parlat acabat com gairebé tots els divendres, és a dir, fent bisecció amb els nostres col·laboradors i biseccionats Lluis Fuster, Carlos Bayona, Josep Maria Sarri, Roger Gascon, Albert Olivas i Xavier Muniesa. Última hora amb pastís i música per a un gran fi de festa.

Segona hora de l’últim Extraradi de la història. En aquest programa/resum ADN Extraradi hem parlat del munt de cultura urbana que hem dut a l’antena, de cuina amb en Llorenç Petràs i en Quicu Vera, i hem fet un concurs “made in” Extraradi.

Últim programa de la història de l’Extraradi. Un dia trist, però a l’hora agradable tot recordant el molt que hem treballat aquests darrers 4 anys. Per tot plegat hem preparat un programa que porta per nom: ADN Extraradi. Volem repassar els eixos principals que han estructurat el programa des dels seus inicis. Primer hora, doncs, parlant d’ADN, de ràdio de Servei Públic, d’esports, d’emprenedors i rebent l’explorador, guionista i humorista, Toni Mata.

La Irene Cívico i la Montse Cebrian, responsables de ByTheWay.tv i exploradores de l’Extraradi, s’acomiaden del programa comentant les millors sèries de les quals hem parlat durant aquests darrers anys, sempre amb un somriure i amb alegria a la cara. Sou grans!

Torna Rabasa

extraradi - 26/07/2012Afegeix un comentari

En aquestes quatre temporades d’Extraradi el món ha viscut un revival general. Un gust per tot allò que fa olor de vintage adaptat i reconvertit per mirar cap al futur. En la mateixa línia, la bicicleta ha experimentat un boom els darrers anys. Nosaltres estem molt orgullosos de dir que això de les dues rodes ja ens venia de sèrie, que forma part de l’ADN de l’Extraradi des del primer dia. Per això ens fa una especial il·lusió que la nostra darrera entrevista, l’última, sigui per parlar d’una empresa de bicicletes de tota la vida que torna amb força: Rabasa. Ens ho ha explicat l’Albert Adami i en Xavi Clavijo, responsables de Rabasa Cycles.

[continua…]

En Mariano Gutierrez Galindo va ser el primer entrevistat a la Unitat Mòbil de la ràdio ara ja fa quatre temporades. Ell és taxista, es defineix anarquista, i actua i treballa com a tal. Una filosofia ben diferent a les dels taxistes convencionals. Quatre anys més tard l’hem pogut tornar a escoltar.

Aquesta es la ineludible, la immillorable, la definitiva. Us presentem la Ruta de l’Extraradi per l’Extraradi. Cada membre de l’equip ens descobreix el seu racó preferit de l’Extraradi en un recorregut que ens porta de Mataró a la Vall d’Hebron passant per Cardedeu, Vallromanes, Sant Adrià, el Fòrum, el Born, Ciutat Vella, Montjuic i Collblanc. Una ruta que conté monuments prehistòrics, entrepans descomunals i dues petiiiiites infraccions de la llei.

El vouyer televisiu i explorador, Bob Pop, s’acomiada de l’Extraradi repassant els eixos centrals que han guiat la secció televisiva en aquestes 4 temporades de programa. Molta televisió, molt anàlisi i molt fans d’en Bob!

Final de curs amb el lingüista de guàrdia de l’Extraradi, en Pau Vidal, mesurant si aquesta secció ha servit de res. En Pau ens ha fet una selecció dels concursets fets al llarg de quatre anys…

La nova botiga d’Apple de Plaça Catalunya ha obert portes aquest 26 de Juliol. Ho ha fet en primera instància per a periodistes, a l’espera que el proper 30 de Juliol es faci la inauguració per al públic en general. Ens ho ha explicat l’expert en tecnologies personals, Albert Cuesta.

Darrera descoberta gastronòmica de la temporada, i de l’Extraradi, amb el nostre gastrònom Llorenç Petràs. La cirereta del pastís ha estat visitar el Via Veneto tot parlant amb el seu responsable, en Pedro Monje.

Com cada setmana a l’Extraradi, tertúlia d’actualitat. Enguany, l’última tertúlia, ha comptat amb les actrius Mamen Duch, Laura Guiteras i Victòria Pagès. Tertúlia d’actualitat i d’acomiadament. Gràcies actrius, autònoms i músics.

Aquest 25 de Juliol se celebra el 20é aniversari de la inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona. Una data que ha servit per commemorar aquell esdeveniment estrenant una estàtua al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona.

Durant quatre temporades aquest gran periodista no ens ha parat de dur recomanacions culturals. Unes millors, d’altres pitjors, unes recomanacions que li agradaven més, d’altres que no li feien el pes. El resum de tot plegat és que n’hem aprés molt, i sobretot, hem rigut molt. L’últim dia ens ha parlat de El Coloso en llamas, Todos los hombres del Presidente i Lisa Hanningan. Gràcies Toni!

Fa un parell de mesos vam inaugurar els Reportatges Per Amor a l’Art, en els que parlàvem amb persones que dedicaven gran part del seu temps a una activitat artística o creativa… sense que aquesta fos la seva font d’ingressos. Fem una nova edició d’aquests Reportatges per Amor a l’Art: Amor a l’Art edició musics. Parlarem amb tres persones ben diferents amb un tret comú: la música és el centre de la seva vida.

Aussie You Too

extraradi - 25/07/20121 comentari

La Marta Caparrós és una jove catalana que, per coses de la vida, un dia va decidir marxar a Austràlia. Allà va crear un web: Aussies You Too. Una web que ajuda a aquells espanyols que arriben a Austràlia.

L’explorador Antonio Baños ens visita per última ocasió a l’Extraradi. Una setmana més, sense perdre els costums, ens regala el seu particular estudi sociològic. En aquesta ocasió parlant de la post-economia.

En Pol Comaposada és un català viatger. Fa temps que està viatjant per arreu del món i ho plasma en el seu bloc: mundo-nomada.es. Ara mateix viu a Tailàndia i hem parlat amb ell per saber més de la seva història.

Vídeo

A l'Extraradi ens ho hem passat molt bé!

L'Extraradi en imatges

extraradi

    Etiquetes