triasA la confluència de la Rambla de Catalunya amb el carrer Consell de Cent, el lloc on ens ha citat el nostre convidat avui per tancar el darrer racó de Barcelona.

Xavier Trias va nèixer un 5 d’agost de 1946 en aquest punt de la ciutat. Aquí hi va viure uns anys per traslladar-se posteriorment a una travessera del carrer Ganduxer. Ara continua sent veí de Sant Gervasi. Pediatra de professió, exerceix com a tal fins a principis dels 80, quan entra en política al departament d’allò que més en sabia, el de sanitat, durant el govern de Jordi Pujol. Es considera deixeble polític d’un conseller al que després va substituir, Joan Laporte, i un cop embarcat en política assumeix diferents tasques: conseller, diputat, regidor i ara, alcalde de Barcelona. Està casat, té quatre fills, sis nets, li agrada veure bon cinema i perd l’oremus davant un plat de cigrons. I la seva dona, la Puri, encara no entèn què hi fa en això de la política.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *