petonsA la última secció del Caps i Puntes en Xavier Theros ens parla del carrer del Segle XX. El carrer del Segle XX es diu així perquè quan es va aprovar la seva urbanització va coincidir just amb l’arribada de la nova centúria. Pel que sembla, era una via petitona de casetes baixes, molt poc modernes per a l’època, que estava situada en el que llavors en deien el desert de Sarrià. De fet, va conservar el seu aire rural fins que l’any 1974 s’hi va construir un edifici de pisos batejat com Complejo Siglo XX, a la cantonada amb Marquesa de Caldes de Montbui, que encara ara és veí d’una sèrie de casetes adossades d’aspecte modernista, de planta i pis, que són les més antigues i boniques del carrer.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *