La nostra Plaça Pública d’aquest dijous la volem dedicar a parlar del comerc de la ciutat.
Aquesta setmana s’ha presentat l’Indicador de Comerç de Barcelona , un informe creat per ESADE i la Fundació Barcelona Comerç, sobre la realitat que viuen el sector. De fet ara mateix molts dels comerços de la ciutat estan preocupats per la nova llei d’arrendaments urbans que suposarà la fí de les rendes antigues i increments en les quotes de lloguer dels establiments comercials.

Segons aquest estudi el 35 per cent dels comerços de la ciutat es veuran afectats per la nova Llei d’arrendaments urbans. En Parlem amb Vicenç Gasca, president de la Fundació Barcelona Comerç i Josep Francesc Valls, director de l’estudi i catedràtic de Màrqueting d’ESADE.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *