joanbusquetsA l’espai de gent de Barcelona avui hem convidat una persona molt coneixedora de l’estructura de la ciutat. Nascut a El Prat ara fa més de 60 anys, aquest arquitectes i urbanista és pare del model Barcelona i un dels responsables de la transformació olímpica. Al llarg de la seva carrera ha projectat el disseny de ciutats com Lisboa, Marsella, Toledo, Toulouse, Milà, Ginebra o Singapur, feines que li han suposat múltiples premis, entre ells, el nacional d’urbanisme i d’arquitectura, així com reconeixements importants a França o Holanda. Ara torna a casa (d’on mai ha acabat de marxar perquè aquí té el seu despatx, BAU), per assessorar l’Àrea Metropolitana en el redisseny d’aquest ampli territori que és Barcelona i la seva primera corona. Avui parlem amb Joan Busquets.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *