ociodeluxe-es-59334Es calcula que dels set milions de persones que visiten Barcelona cada any, un 15% formen part del conegut com a Turisme premium o de luxe. Són gent amb molts diners que ve a la ciutat per viure-la d’una manera molt diferent als turistes de xancletes i bermudes. Predominen els russos, els xinesos i els nord-americans que busquen l’excel·lència, l’elegància i la sensació d’estar vivint un experiència única. A Barcelona tenim uns quànts hotels de cinc estrelles o cinc estrelles gran luxe que són un bon reclam, i al seu voltant, serveis exclusius que van des de tractaments de bellesa i salut en reputats centres fins a viatges en catamarà o cotxes de col·leccionista. Què busca a Barcelona aquest tipus de turista?
En parlem amb Pau Morata, professor de marqueting turístic, i Marga Tubau, responsable de l’empresa VisitBarcelonabilbao

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *