enrique tomasAvui el nostre convidat el podem definir com un home fet a sí mateix. Va començar fa trenta anys amb una modesta parada d’embotits al mercat de la Salut de Badalona i avui dirigeix una de les empreses més potents del món del pernil al nostre país. I és ambiciós, perquè ara té a l’horitzó Madrid i fer el salt a l’estranger, concretament a Londres. Diu que és l’home que més en sap de pernils i diu que no té perquè ser un producte de luxe, tot i que ens ho vulguin fer creure.

A Barcelona està creant tot un imperi del pernil. Ja ha obert unes quàntes botigues-espais de degustació i la nineta dels seus ulls és la del carrer Pelai. Ara, a més, també vol obrir una mena de “museu del pernil” al bell mig de la Rambla, just davant de la Boqueria. Dona feina a més de 260 persones, factura 15 milions a l’any i mou 400.000 peces de pernil cada any. Geni, figura i, sobretot, ambició. Es tracta d’Enrique Tomas, president de l’empresa que porta el seu nom

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *