CinesQuè està passant amb els cinemes de Barcelona? igual que passa amb les llibreries, el degoteig de notícies de sales que tanquen es incessant. El darrer exemple és el del Cinema Urgell, però abans han abaixat la persiana el Casablanca o el Renoir Les corts, per posar dos exemples més. I els que aguanten el tipus, ho fan queixant-se: baixen els ingressos, cal inversió per ser competitius, la pirateria ens fa mal, la crisi, l’apujada de l’IVA… Segons dades del Gremi de Cinemes, un quarta part de les sales que hi ha a Catalunya podrien estar condemnaes a mort si no reben ajudes públiques.

Fem una radiografia del sector en conversa amb el periodista cultural, crític i un gran amant i coneixedor dels cinemes de la nostra ciutat, Miguel Fernando Ruiz de Villalobos

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *