A Europa i pràcticament a tot el món la tercera edat és un grup que poc a poc va prenent més importància, ja que s’estima que per a l’any 2025 a Europa hi haurà un 25% de població major de 60 anys. A Catalunya els mes grans de 60 anys son el 22% de la població i a Barcelona, un 20%, gairebé 340.000 persones.

D’aquest percentatge, s’estima que dues terceres parts seran conductors. La decadència física és inevitable, encara que no es manifesta de la mateixa forma en tots els individus (hi ha persones de 80 anys que tenen millor la salut i reflexos que altres als 60 anys i vic eversa). En parlem amb el nostre expert en mobilitat Alfons Perona, i M. Teresa Morali Farré, Presidenta Secció de Psicologia del Trànsit i de la Seguretat del Col•legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *