Jordi CruzTot i que aquest espai es diu gent de Barcelona, el nostre convidat d’avui és de Manresa. Però si l’hem fet venir és perquè la seva carrera l’ha consolidat a la ciutat i posem dos exemples que ho demostren: el restaurant Àbac i l’Angle amb cuines regentades per ell. Està a mitja dècada dels trenta i ja porta vint anys a la professió. Això justifica que un bon dia se’l qualifiquès de jove promesa, de cuiner del futur però ens atrevim a dir que això dee promesa era veritat, perquè ja ha demostrat que és dels bons i que això del futur ja està superat, perquè la seva genialitat ja forma part del present. Ara bé, vint anys entre fogons i resulta que l’èxit més clamorós li ha vingut just ara, després de triomfar com un dels cuiners-jurat del reality Masterchef.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *